Erityisnuorisotyö

Erityisnuorisotyöntekijä Siiri Ahopellon terveiset!

Erityisnuorisotyöntekijänä pyrin tukemaan nuorten kasvua ja kehitystä koulussa ja vapaa-ajalla. Tarkoituksena on ennaltaehkäistä koulupudokkuutta ja syrjäytymistä.  Lisäksi toimin myös nuorten vapaa-ajalla, esim. välillä saatan löytyä nuorisotiloilta tai muista vapaa-ajanvietto- ja harrastuspaikoista. Yritän työssäni kehittää toimintaa ja aktivoida nuoria käyttämään heille suunnattuja palveluita. 

Koulussa nuoret voivat tulla keskustelemaan kanssani kaikenlaisista asioista liittyivät ne sitten kouluun tai arkeen. Myös huoltajat voivat ottaa minuun yhteyttä, jos jokin huolettaa nuoren koulunkäynnissä, kaverisuhteissa, nuoren mielialassa jne. Tarkoitus on olla koululla turvallinen aikuinen, jolle nuoret voivat matalalla kynnyksellä kertoa onnistumisistaan, kuulumisistaan ja huolistaan, tarvittaessa vien siitä asiaa eteenpäin muille ammattilaisille.

Minut saa kiinni täällä Wilmassa, puhelimitse 0406308110 tai sähköpostitse siiri.ahopelto@alajarvi.fi lisäksi minut löytää Instagramista käyttäjätunnuksella: Erkkari_alajarvi_vimpeli ja Snapchatista käyttäjällä erkkarisipe. 


Olkaa rohkeasti yhteydessä.

Terveisin Siiri Ahopelto, erityisnuorisotyöntekijä